Cariere

Cariere

Succesul FNGCIMM SA - IFN si implicit al clientilor nostri se datoreaza angajatilor si partenerilor nostri, adevarati profesionisti in domeniu. Pentru toti dorinta de implicare, flexibilitatea, promptitudinea si daruirea sunt definitorii.

Din acest motiv constituie o prioritate pentru noi atragerea unor candidati valorosi. Cautam persoane dinamice, cu initiativa, profesionisti cu experienta mai ales in domeniul financiar - bancar si de asigurari.

Oferim un mediu de lucru profesionist intr-o institutie financiara in dezvoltare, recompense in functie de performanta, dezvoltare profesionala, echilibru intre viata profesionala si cea personala.

Daca oferta noastra prezinta interes, asteptam sa ne convingeti ca abilitatile, cunostintele profesionale, atitudinea, experienta si motivatia va recomanda pentru a va alatura echipei noastre.

Candidaturile dumneavoastra continand un CV recent si o scrisoare de intentie, pot fi trimise la adresa cariere@fngcimm.ro.

Prelucrarea datelor cu caracter personal in procesul de recrutare-selectare-angajare (detalii)

Aplicatiile Dvs. vor fi tratate strict confidential, fiind introduse in baza de date a serviciului nostru de Resurse Umane si analizate inaintea fiecarui proces de recrutare. Vor fi contactati numai candidatii considerati corespunzatori pentru ocuparea unor posturi vacante. Multumim!


Anunturi privind selectia Candidatilor pentru 9 pozitii de membrii ai CA

Scrisoare de asteptari prin care MFP stabileste performantele asteptate de la organele de administrare si conducere ale FNGCIMM SA IFN, precum si politica actionariatului, pentru o perioada de 4 ani - Anexa la OMFP nr. 1050/21.04.2022 - 22.09.2022

Anunt privind selectia Administratorilor pentru FNGCIMM - 22.09.2022

Scrisoare de asteptari prin care MFP stabileste performantele asteptate de la organele de administrare si conducere ale FNGCIMM SA IFN, precum si politica actionariatului, pentru o perioada de 4 ani - Anexa la OMFP nr. 3129/09.12.2020 - 09.12.2020

Anunt privind selectia Administratorilor pentru FNGCIMM 

Recruitment Add - FNGCIMM Board Member roles 

Anunt privind selectia Administratorilor pentru FNGCIMM - 30/06.2022

Anunt recrutare auditor public intern 26.01.2023

Anunt recrutare - Consilier in gestiunea economica, Directia Financiar-Contabilitate 10.05.2023

Anunt recrutare - Analist sisteme informatice 23.05.2023

Anunt de recrutare - Consilier in gestiunea economica, Directia Financiar-Contabilitate 24.05.2023