Cariere

Cariere

Succesul FNGCIMM SA - IFN si implicit al clientilor nostri se datoreaza angajatilor si partenerilor nostri, adevarati profesionisti in domeniu. Pentru toti dorinta de implicare, flexibilitatea, promptitudinea si daruirea sunt definitorii.

Din acest motiv constituie o prioritate pentru noi atragerea unor candidati valorosi. Cautam persoane dinamice, cu initiativa, profesionisti cu experienta mai ales in domeniul financiar - bancar si de asigurari.

Oferim un mediu de lucru profesionist intr-o institutie financiara in dezvoltare, recompense in functie de performanta, dezvoltare profesionala, echilibru intre viata profesionala si cea personala.

Daca oferta noastra prezinta interes, asteptam sa ne convingeti ca abilitatile, cunostintele profesionale, atitudinea, experienta si motivatia va recomanda pentru a va alatura echipei noastre.

Candidaturile dumneavoastra continand un CV recent si o scrisoare de intentie, pot fi trimise la adresa cariere@fngcimm.ro.

Prelucrarea datelor cu caracter personal in procesul de recrutare-selectare-angajare (detalii)

Aplicatiile Dvs. vor fi tratate strict confidential, fiind introduse in baza de date a serviciului nostru de Resurse Umane si analizate inaintea fiecarui proces de recrutare. Vor fi contactati numai candidatii considerati corespunzatori pentru ocuparea unor posturi vacante. Multumim!

Anunțul privind selecția candidaților pentru 9 poziții de membri ai Consiliului de Administrație al FNGCIMM S.A.-IFN

Declaratie 1

Declaratie 2

Declaratie 3

Declaratie 4

SCRISOARE DE ASTEPTARI - FNGCIMM, Anexa la OMF nr.1050
_________________________________________________________________________________________________


Anunt recrutare Expert in gestiune economica Trezorerie 12.01.2024

Anunt recrutare - consilier financiar Departamentul garantii - Directia garantii din fonduri proprii surse in administrare - 18.01.2024

Anunt recrutare - Analist financiar Sucursala Iasi - 18.01.2024

Anunt recrutare - Analist financiar Departamentul Garantii - Directia Garantii in Nume si Cont Stat Pentru Persoane Juridice 18.01.2023 18.01.2024

Consilier financiar, Departamentul Garantii – Direcția Garanții din Fonduri Proprii și Surse în Administrare 12.02.2024

Anunt recrutare -Analist marketing 14.05.2024


Arhiva cariere 2023

Arhiva cariere 2022