PARTENERIAT ÎNTRE FNGCIMM ȘI AGENȚIA PENTRU ÎNTREPRINDERILE MICI ȘI MIJLOCII CONSTANTA

2023-11-28 14:16:21

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Agenția pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii Constanta au semnat un parteneriat de colaborare și promovare care se va derula pe parcursul Târgului Intreprinderilor Mici si Mijlocii cu activitate în domeniul Horeca, în perioada 24-26 noiembrie 2023.

Fondul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii a primit invitația de a se alătură  în calitate de partener al evenimentului expozițional care se va desfășura în Centru Expozițional Constanța, iar prezența domnului Dumitru Nancu, directorul general al FNGCIMM în cadrul panelului “Oportunități de finațare garantată”, organizat vineri, 24 noiembrie 2023, va oferi reprezentanților companiilor care activează în domeniul HORECA, o bună ocazie de a identifica surse de finanțare garantate prin programul guvernamental IMM INVEST PLUS sau cum pot accesa produsele de garantare marca FNGCIMM, disponibile în acest moment, precum și programele care sunt în pregătire și care vor fi lansate în perioada următoare.

Evenimentul se va bucura de prezența Ministrul Economiei Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu OPREA, a reprezentanților autorităților publice centrale și locale, membrii patronatelor și organizațiilor din turism, antreprenori din sectorul HORECA.

FNGCIMM va fi prezent și cu un stand de informare pe parcursul celor trei zile de târg pentru a disemina informații și a oferi consultanță atât potențialilor beneficiari IMM, cât și reprezentanților bancari, FNGCIMM continuînd astfel demersul pe care îl desfășoară la nivel național de angrenare a sistemului financiar bancar și a mediului antreprenorial din regiunile de dezvoltare, cu sprijinul ministerelor și al autorităților publice relevante.