Pentru imbunatatirea experientei dvs. web, acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii exprima acordul dvs. asupra utilizarii cookie-urilor.

Seria de seminarii dedicate comunitatilor locale romanesti continua la Savarsin, judetul Arad

Seria de seminarii dedicate comunitatilor locale romanesti continua la Savarsin,  judetul Arad

2019-04-01 09:09:10

In data de 02 aprilie 2019, incepand cu ora 10.30, in Sala de conferinte a Primariei Savarsin, va avea loc cel de-al doilea evenimentul intitulat„FNGCIMM-garantia sustinerii si dezvoltarii comunitatii rurale” din cadrul seriei de seminarii de informare organizate de FNGCIMM „Solutii de dezvoltare a antreprenoriatului si comunitatilor locale romanesti”.

Evenimentul este dedicat beneficiarilor publici, antreprenorilor si fermierilor din zona si va oferi celor prezenti informatii relevante privitoare la proiectele si programele de finantare destinate dezvoltarii durabile la nivel local, in zonele rurale, precum si aspecte legate de dezvoltarea acvaculturii si pescuitului in Romania.

Printre invitatii oficiali prezenti in sala, se vor numara reprezentanti ai autoritatilor locale la nivel de judet, reprezentanti ai Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale si ai Autoritatii de Management pentru Programul Operational de Pescuit si Afaceri Maritime.