Pentru imbunatatirea experientei dvs. web, acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii exprima acordul dvs. asupra utilizarii cookie-urilor.

Roadshow: Solutii pentru garantarea finantarilor in mediul rural „IMPREUNA DEZVOLTAM SATUL ROMANESC” - Peretu

Roadshow: Solutii pentru garantarea finantarilor in mediul rural „IMPREUNA DEZVOLTAM SATUL ROMANESC” - Peretu

2018-12-18 12:05:09

Cea de-a doua conferinta din ciclul Solutii pentru garantarea finantarilor în mediul rural „IMPREUNA DEZVOLTAM SATUL ROMANESC” s-a desfasurat in data de 18.12.2018, in Sala de conferinte a Caminului Cultural - PERETU, judetul Teleorman.

Evenimentul a beneficiat de prezenta reprezentantilor conducerii partenerilor nostri traditionali, AFIR, AM POPAM, FNGAL, ai autoritatilor publice locale, ai Grupurilor de Actiune Locala, printre invitati numarandu-se numerosi fermieri si antreprenori din mediul rural. 

Temele de discutii s-au concentrat pe cele mai viabile solutii de dezvoltare pentru mediul rural si au fost premiati reprezentantii celor mai performante primarii in accesarea surselor de finantare derulate prin PNDR 2014-2020.

Prezenta FNGCIMM in mijlocul comunitatilor rurale in vederea sustinerii accesului la finantare contribuie esential la cresterea calitatii vietii in mediul rural, pe de o parte, iar pe de alta parte demonstreaza implicarea instituiei in dinamizarea ratei de absorbtie a fondurilor europene alocate Romaniei de catre Uniunea Europeana prin programarea financiara 2014-2020.