Pentru imbunatatirea experientei dvs. web, acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii exprima acordul dvs. asupra utilizarii cookie-urilor.

Programul “Investeste in tine”

Programul “Investeste in tine”

2018-10-15 21:40:15

Programul “Investeste in Tine” - Incepand de astazi, 15 octombrie 2018, Programul este operational prin intermediul CEC Bank, urmand ca si alte banci sa isi anunte participarea. Am demarat procesul de semnare a conventiilor de garantare cu bancile interesate de participarea la Programul “Investeste in tine” si asteptam deja primele solicitari de garantii pentru creditele acordate.

Programul “Investeste in Tine” isi propune incurajarea incluziunii socio-profesionale a tinerilor si nu numai, completand instrumentele prin care statul sprijina direct cetatenii in demersurile lor de imbunatatire a calitatii vietii personale. Programul se adreseaza unui segment extins de populatie, persoanelor cu varste intre 16 si 55 ani, si ofera oportunitatea accesului la credit in conditii foarte avantajoase pentru atingerea unei game largi de obiective personale. Experienta FNGCIMM in derularea programelor guvernamentale, alaturi de proectele de digitalizare si optimizare a proceselor implementate in acest an, ne determina sa privim cu optimism si acest nou program guvernamental.