Pentru imbunatatirea experientei dvs. web, acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii exprima acordul dvs. asupra utilizarii cookie-urilor.

Programul “Investeste in tine”

Programul “Investeste in tine”

2018-10-11 21:46:33

Guvernul a aprobat azi, 11.10.2018, programul „Investeste in tine”, prin care tinerii intre 16 si 26 de ani pot lua credite cu dobanda zero de pana la 40.000 de lei, iar cei intre 26 si 55 de ani pot primi un credit de pana la 35.000 de lei.

Destinatia creditului are in vedere acoperirea nevoilor beneficiarilor si familiilor acestora privind educatia, sanatatea, cultura, sportul si de habitat.

Garantia emisa de FNGCIMM in numele si in contul statului acopera maximum 80% din valoarea creditului, exclusiv dobanzile si comisioanele bancare si alte sume datorate de beneficiarul programului in baza contractului de credit.

Programul poate fi accesat si de persoanele fara venituri, daca prezinta cel putin un codebitor. In cazul beneficiarilor Programului cu capacitate de exercitiu restransa, pentru obtinerea creditului este necesar acordul reprezentantului legal.