Pentru imbunatatirea experientei dvs. web, acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii exprima acordul dvs. asupra utilizarii cookie-urilor.

Forumul Bancar Roman – Viitorul banking-ului si solutii pentru o dezvoltare sustenabila a acestuia

Forumul Bancar Roman –  Viitorul banking-ului si solutii pentru o dezvoltare sustenabila a acestuia

2018-11-14 10:33:56

In data de 14.11.2018 FNGCIMM a participat alaturi de reglementatori si principalele institutii bancare din Romania, la editia 2018 a  Forumului Bancar Roman, in cadrul careia s-au dezbatut probleme legate de viitorul banking-ului si s-au discutat posibile solutii pentru o dezvoltare sustenabila a acestuia.

Sistemul bancar are un sfarsit de an 2018 provocator - schimbari legislative, adoptari de directive comunitare, proiecte interne, fuziuni si preluari. Bancile trebuie sa isi calibreze modelul de business bancar la realitatile economiei IMM, sa caute solutii pentru un tratament eficient, corespunzator noilor tipologii de risc, sa investeasca in tehnologie, ca o componenta esentiala a viitorului sistemului bancar romanesc. In acest context, FNGCIMM isi reitereaza rolul de sprijin pragmatic al mediului antreprenorial, materializat in produsele de garantare pentru finantarile acordate de bancile partenere.