Pentru imbunatatirea experientei dvs. web, acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii exprima acordul dvs. asupra utilizarii cookie-urilor.

FNGCIMM in parteneriat cu CEC BANK si BTL Design, lanseaza seria de conferinte regionale ”Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor 2020. Cum dezvoltam afacerea in 2020?”

FNGCIMM in parteneriat cu CEC BANK si  BTL Design, lanseaza seria de conferinte regionale ”Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor 2020. Cum dezvoltam afacerea in 2020?”

2020-03-09 09:47:46

Primele doua evenimente s-au desfasurat in zilele de 4 martie in Pascani, jud. Iasi si in data de 5 martie in Galati.

La seminarii au participat oameni de afaceri, antreprenori care au dorit sa afle solutii la problemele pe care le intampina in activitatea curenta, precum si modalitati de finantare si garantare in vederea dezvoltarii companiilor.

Invitatii oficiali au prezentat antreprenorilor prezenti rolul si sprijinul prin care autoritatile locale si serviciile deconcentrate pot sustine derularea activitatilor economice, iar reprezentantii celor doua societati financiar-bancare partenere, CEC Bank si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN), au prezentat noutatile anului 2020 si au scos in evidenta avantajele solutiilor de finantare si de garantare a creditelor destinate investitiilor sau pentru capital de lucru.

Prezentarile au fost completate cu un workshop “Cum castigam noi clienti in mediul on-line” realizat din perspectiva unui antreprenor care cauta cele mai eficiente soluții de promovare a afacerii sale, prin intermediul promovării online.