Pentru imbunatatirea experientei dvs. web, acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii exprima acordul dvs. asupra utilizarii cookie-urilor.

FNGCIMM a lansat seria de seminarii de informare privind programul „Investeste in tine!”

FNGCIMM a lansat seria de seminarii de informare privind programul „Investeste in tine!”

2019-04-03 14:52:59

In luna aprilie 2019, FNGCIMM a lansat seria de informare privind programul „Investeste in tine!”. In data de 01.04.2019, programul guvernamental „Investeste in tine!” a fost prezentat studentilor Universitatii de PETROL SI GAZE PLOIESTI. Alaturi de reprezentati ai CEC BANK, partener in cadrul programului, FMGCIMM a prezentat studentilor prezenti in sala, beneficiile programului.

Cea de-a doua intalnire cu studentii Universitatii de PETROL SI GAZE PLOIESTI, pe aceeasi tema, va avea loc pe data de 15.04.2019.

Programul guvernamental „Investeste in tine!” are ca obiect acordarea unui credit de maxim 40.000 lei, pe o perioada de 10 ani, tinerilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 26 de ani, cuprinsi in sistemul de invatamant sau care efectueaza cursuri de specializare autorizate de catre Ministerul Educatiei Nationale, precum si persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 26 si 55 de ani care sunt cuprinse in sistemul de invatamant sau care efectueaza cursuri de reconversie si/sau specializare profesionala autorizate de catre Ministerul Educatiei Nationale.

Destinatia creditului are in vedere acoperirea nevoilor beneficiarilor si familiilor acestora privind educatia, sanatatea, cultura, sportul si de habitat. Dobanzile si comisionele creditului sunt suportate de stat iar FNGCIMM garanteaza creditul in proportie de maxim 80%.