Pentru imbunatatirea experientei dvs. web, acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii exprima acordul dvs. asupra utilizarii cookie-urilor.

Seminarul de informare „FNGCIMM - garantia sustinerii si dezvoltarii comunitatii rurale”

Seminarul de informare „FNGCIMM - garantia sustinerii si dezvoltarii comunitatii rurale”

2019-04-03 17:08:27

In data, de 2 aprilie 2019, a avut loc in localitatea Savarsin, jud. Arad cel de-al doilea seminar FNGCIMM - garantia sustinerii si dezvoltarii comunitatii rurale”, eveniment ce face parte din demersul de informare la nivel national, initiat de catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.

Evenimentul dedicat comunitatilor rurale din regiunea de Vest, precum si din judetele Alba si Bihor, a oferit celor prezenti informatii relevante privitoare la proiectele si programele de finantare destinate dezvoltarii durabile la nivel local.

 „Campania de informare pe care o derulam in toata tara are ca obiectiv sustinerea dezvoltarii comunitatilor rurale, a mediului de afaceri si a administratiilor publice locale. Cu sprijinul Primariei Comunei Savarsin continuam dialogul direct cu potentialii beneficiari din judetul Arad. Prin acest demers de tip road-show, dorim sa promovam produsele si schemele de garantare, pentru a facilita accesul la finantare fermierilor, IMM-urilor si autoritatilor publice locale din zona, in vederea implementarii proiectelor pe care le propun, atat de necesare comunitatilor rurale. Intalnirea de astazi a generat o dezbatere deschisa si constructiva, datorita careia, am convingerea, am consolidat pe termen lung parteneriatul cu comunitatile rurale si ne-a oferit noua, FNGCIMM, un feed back valoros pentru  dezvoltarea unor noi produse de garantare adaptate nevoilor specifice ale acestei regiuni.”

a declarat Gheorghe Lapadat, Director General al FNGCIMM.

Reprezentantii FNGCIMM, OTP Bank, ai Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale si ai Federatiei Nationale a Grupurilor de Actiune Locala au prezentat oportunitatile de care pot beneficia comunitatile locale si mediul antreprenorial pentru finantarea garantata a implementarii proiectelor de infrastructura, a proiectelor de investitii si dezvoltare a sectorului antreprenorial si a fermierilor.