Garantia sustinerii si dezvoltarii comunitatilor rurale - subiect al unui seminar sustinut de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri cu sprijinul Primariei Comunei Savarsin

Garantia sustinerii si dezvoltarii comunitatilor rurale - subiect al unui seminar sustinut de  Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri  cu sprijinul Primariei Comunei Savarsin

2019-04-01 09:09:28

In data de 2 aprilie 2019, incepand cu ora 10.30, in Sala de Sedinte a Primariei Savarsin, judetul Arad, va avea loc cel de-al doilea eveniment din seria de seminarii de informare “Solutii de dezvoltare a antreprenoriatului si comunitatilor locale romanesti” sustinut de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN).

Seminarul, organizat cu sprijinul Primariei Savarsin, va fi dedicat beneficiarilor publici, antreprenorilor si fermierilor din Regiunea de Vest, precum si din judetele Alba si Bihor.

Autoritatile locale la nivel de judet, alaturi de repezentanti ai Autoritatii de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala, ai Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale si ai Autoritatii de Management pentru Programul Operational de Pescuit si Afaceri Maritime, vor prezenta aspecte relevante privitoare la proiectele si programele de finantare destinate dezvoltarii durabile la nivel local, precum si aspecte legate de dezvoltarea acvaculturii si pescuitului in Romania.

„Sprijinul oferit de Primaria Comunei Savarsin ne ofera oportunitatea dialogului direct si deschis cu comunitatile din aceasta regiune, cu potentialii beneficiari ai solutiilor de garantare din portofoliul nostru. Prin seria de seminarii “Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri - Garantia sustinerii si dezvoltarii comunitatilor rurale, dorim sa venim in intampinarea nevoilor de finantare ale fermierilor, antreprenorilor si ale beneficiarilor din sectorul public, cu solutii de garantare adaptate. ”

a declarat Gheorghe Lapadat, Director General al FNGCIMM.

FNGCIMM si OTP Bank, in calitate de finantator, vor completa tabloul de oportunitati prezentat reprezentantilor comunitatilor locale, mediului antreprenorial si fermierilor cu solutii de finantare si garantare destinate sustinerii proiectelor de infrastructura, a proiectelor de investitii si dezvoltare din sectorul agricol.