Pentru imbunatatirea experientei dvs. web, acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii exprima acordul dvs. asupra utilizarii cookie-urilor.

FNGCIMM participa la Targul - AGRO Oltenia

FNGCIMM participa la Targul -  AGRO Oltenia

2019-10-10 11:17:21

In perioada 11 - 13 octombrie 2019, FNGCIMM participa la cea de-a III-a editie a Targului -   AGRO Oltenia - targ de produse si echipamente din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Vizitatorii sunt asteptati la standul FNGCIMM unde vor beneficia de consiliere specializata in vederea identificarii solutiilor optime de garantare a creditelor, de informatii complete privind facilitarea accesului la finantari pentru achizitii de teren agricol, investitii sau linii de credit pentru sustinerea economiei rurale.

 

            «  Un obiectiv institutional major pentru FNGCIMM, il reprezinta sustinerea accesului la finantare pentru fermieri, antreprenori, unitati administrativ teritoriale, Grupuri de Actiune Locala, organizatii ale Utilizatorilor de Apa pentru Irigatii, prin produsele de garantare dedicate zonei rurale.

            In acest sens contribuim alaturi de beneficiarii nostri publici/privati la crearea de noi locuri de munca, la implementarea proiectelor de infrastructura rutiera, sociala, educationala, alimentare cu apa si canalizare, la dezvoltarea capacitatilor de productie si extinderea fermelor, cu impact direct asupra cresterii calitatii vietii, renovarii si dezvoltarii satului romanesc si dinamizarii atractivitatii spatiului rural. Economia rurala este vitala pentru Romania si de aceea ne-am propus sa avem un rol important in cresterea competitivitatii si sustenabilitatii zonei rurale. » - Gheorghe Lapadat-Director General FNGCIMM.

 

Evenimentul se desfasoara la Centrul Multifunctional Craiova si, fiind cea mai importanta expozitie agricola din Oltenia, a devenit  un important loc de intalnire pentru reprezentantii mediului de afaceri rural - fermieri, specialisti, manageri si autoritati din domeniul agriculturii si industriei alimentare.

Orarul de acces este intre orele 10:00-18:00 iar in data de 13 octombrie intre orele 10:00-16:00. Detalii despre eveniment se pot gasi pe www.agrooltenia.ro.