FNGCIMM lanseaza un nou site, o platforma moderna de comunicare si informare pentru potentialii beneficiari

2018-01-10 19:25:12

Lansat la inceputul acestui an, noul site www.fngcimm.ro reprezinta unul din elementele cheie din strategia de repozitionare a Fondului National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii, ca sprijin pragmatic pentru mediul antreprenorial din Romania.

Cu un design modern si performante tehnice imbunatatite, noul site a fost construit pe principiul relevantei pentru publicul tinta. Informatiile legate de activitatea institutiei si produsele sau programele de garantare derulate sunt prezentate intr-o maniera dinamica, usor de parcurs de catre utilizatori.  Experienta de navigare oferita a fost optimizata prin adaptarea pentru accesul de pe dispozitivele mobile (tablete, smartphone), reusind astfel sa raspunda comportamentului actual din mediul online. Conform statisticilor, peste jumatate din vizitatorii site-ului utilizeaza telefonul mobil pentru accesarea informatiilor, noua platforma oferind acces rapid din orice navigator web.

Continutul este abordat din perspectiva relevantei pentru publicul tinta: persoane juridice (IMM-uri), persoane fizice si beneficiari publici, iar informatiile de interes general sunt prezentate intr-o maniera sintetica si transparenta.

« Noul site fngcimm.ro catalizeaza strategia de repozitionare a institutiei, de initiere a dialogului direct cu reprezentantii mediului de afaceri, in scopul definirii unor produse de garantare dedicate, adaptate nevoilor specifice sectoarelor economice. Design-ul modern, alaturi de accesul imbunatatit la informatiile legate de produsele sau programele de garantare si consultarea in timp real a procesului operational in care se gasesc dosarele de garantare contribuie la construirea noii imagini a FNGCIMM, cu atribute de dinamism, transparenta si profesionalism. »

a declarat directorul general al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, Alexandru Petrescu.

Noua interfata de consultare in timp real a bazei de date, pusa la dispozitia beneficiarilor Programului Prima Casa si a companiilor beneficiare ale garantiilor FNGCIMM, completeaza serviciile de consiliere oferite.