Conferintele ”Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor 2020. Cum dezvoltam afacerea in 2020?” Platforma de informare si dezbateri

Conferintele ”Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor 2020. Cum dezvoltam afacerea in 2020?”  Platforma de informare si dezbateri

2020-03-09 11:30:09

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) in parteneriat cu CEC BANK si BTL Design, lanseaza seria de conferinte regionale ”Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor 2020. Cum dezvoltam afacerea in 2020?”,dedicate mediului antreprenorial. Primele doua evenimente s-au desfasurat in zilele de 4 martie in Pascani, jud. Iasi si in data de 5 martie in Galati.

La aceste doua seminarii au participat oameni de afaceri, antreprenori care au dorit sa afle solutii la problemele pe care le intampina in activitatea curenta, precum si modalitati de finantare si garantare in vederea dezvoltarii companiilor.

 

Invitatii oficiali au prezentat antreprenorilor prezenti rolul si sprijinul prin care autoritatile locale si serviciile deconcentrate pot sustine derularea activitatilor economice. iar reprezentantii celor doua societati financiar-bancare partenere, CEC Bank si FNGCIMM SA-IFN, au prezentat noutatile anului 2020 si au scos in evidenta avantajele solutiilor de finantare si de garantare a creditelor destinate investitiilor sau pentru capital de lucru.

 

Prezentarile au fost completate cu un workshop “Cum castigam noi clienti in mediul on-line” realizat din perspectiva unui antreprenor care cauta cele mai eficiente solutii de promovare a afacerii sale, prin intermediul promovarii online.

 

Seria de conferinte ”Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor 2020. Cum dezvoltam afacerea in 2020?”" va continua cu inca doua locatii in luna martie, Medias – 12 martie si Sebes – 19 martie.

 

"Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor" a demarat in anul 2006 ca un program national de informare dedicat intreprinderilor mici si mijlocii si a reusit sa fie cel mai longeviv si amplu proiect privat  de informare dedicat sectorului IMM care  se deruleaza pe teritoriul Romaniei.

 

Participarea IMM-urilor la acest evenimente este libera si se face pe baza de invitatie sau online pe site-ul www.conferintebtl.info.