Noutăţi

19.02.2014 - IMM FORUM


FNGCIMM va participa cu un stand de prezentare si va sustine un seminar, in cadrul “IMM FORUM”, cel mai complex eveniment B2B din Romania, adresat reprezentantilor Intreprinderilor Mici si Mijlocii. Forumul se va desfasura in perioada 13-15 Martie 2014, Sala de conferinte Titulescu Centrul Expozitional Romexpo.

IMM FORUM reprezinta initiativa de a sprijini mediul de afaceri din Romania, prin crearea oportunitatii de intalnire intre autoritati, firme care ofera servicii pentru IMM-uri si reprezentantii acestora din urma. Manifestarea se adreseaza tuturor celor interesati de dinamica mediului de afaceri si de a contura o imagine actuala si realista a acestuia: firme de consultanta, banci/ institutii financiare cu produse specifice pentru IMM-uri, fonduri de garantare, institutii private cu proiecte pentru IMM-uri.
IMM FORUM va gazdui evenimente de interes pentru intreprinzatorii interesati de dezvoltare profesionala, dar si pentru tinerii intreprinzatori, aflati la inceput de cariera - conferinte, seminarii, workshop-uri - avand ca invitati specialistii din piata de profil.

Coordonate:
Locatie: Sala de conferinte Titulescu
Centrul Expozitional Romexpo
Blvd. Marasti, nr. 65-67, Bucuresti-Romania

Program de vizitare:
13 – 14 Martie 2014: 10.00 – 18.00
15Martie 2014: 10.00 – 16.00

Actualitate

Pagina 1 din 38  > >>

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) reprezintă unul dintre principalii parteneri ai antreprenorilor beneficiari ai Programului Start-Up Nation, prin crearea unui produs dedicat special garantarii creditelor accesate pentru dezvoltarea business-urilor prin acest program guvernamental.Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM) are o nouă conducere din data de 17.07.2017, domnul Alexandru Petrescu preluând mandatul de Director General al FNGCIMM.
© Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Interprinderile Mici si Mijlocii