Noutăţi

19.02.2014 - IMM FORUM


FNGCIMM va participa cu un stand de prezentare si va sustine un seminar, in cadrul “IMM FORUM”, cel mai complex eveniment B2B din Romania, adresat reprezentantilor Intreprinderilor Mici si Mijlocii. Forumul se va desfasura in perioada 13-15 Martie 2014, Sala de conferinte Titulescu Centrul Expozitional Romexpo.

IMM FORUM reprezinta initiativa de a sprijini mediul de afaceri din Romania, prin crearea oportunitatii de intalnire intre autoritati, firme care ofera servicii pentru IMM-uri si reprezentantii acestora din urma. Manifestarea se adreseaza tuturor celor interesati de dinamica mediului de afaceri si de a contura o imagine actuala si realista a acestuia: firme de consultanta, banci/ institutii financiare cu produse specifice pentru IMM-uri, fonduri de garantare, institutii private cu proiecte pentru IMM-uri.
IMM FORUM va gazdui evenimente de interes pentru intreprinzatorii interesati de dezvoltare profesionala, dar si pentru tinerii intreprinzatori, aflati la inceput de cariera - conferinte, seminarii, workshop-uri - avand ca invitati specialistii din piata de profil.

Coordonate:
Locatie: Sala de conferinte Titulescu
Centrul Expozitional Romexpo
Blvd. Marasti, nr. 65-67, Bucuresti-Romania

Program de vizitare:
13 – 14 Martie 2014: 10.00 – 18.00
15Martie 2014: 10.00 – 16.00

Actualitate

Pagina 1 din 41  > >>

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) marchează primele rezultate pozitive ale proiectului de colaborare cu reprezentanți ai partenerilor din Republica Moldova pentru lansarea programului Prima Casă după modelul din țara noastră.• Garanție de maximum 80% oferită de FNGCIMM în parteneriat cu OTP Bank România pentru produsele de finanțare destinate activității curente, fără solicitarea altor garanții reale;

• Termen de răspuns rapid și costuri reduse cu obținerea garanției emisă de FNGCIMM.
© Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Interprinderile Mici si Mijlocii